Meteen naar de inhoud

Onze sporten

Aikido

Aikido is een Japanse verdedigingssport, waarbij de kracht van de tegenstander gebruikt wordt om hem uit balans te brengen en te controleren door middel van klemmen en worpen.

Karate

Karate is een Japanse verdedigingssport die geschikt is voor jong en oud. In onze sportschool in Venlo-Blerick wordt lesgegeven aan zowel kinderen als volwassenen en er is zelfs een seniorengroep (55+).

Muay Thai

Muay Thai, ook wel thaiboksen genoemd is een vechtsport uit Thailand. De sport wordt als de meest effectieve staande ringsport gezien en er mag gebruik gemaakt worden van stoten, trappen, knieƫn en ellebogen.

Muay Boran

Muay Boran is de moedersport van het moderne Muay Thai. Muay Boran is de oorspronkelijke krijgskunst voor op het slagveld waarbij het gaat om het zo snel mogelijk uitschakelen van je tegenstander.

Personal Training

Met een personal trainer van Martial Arts Venlo krijg je de volledige aandacht om zo snel mogelijk zoveel mogelijk resultaat te zien. Door het trainen met een personal trainer houd je de motivatie om door te gaan.

Zelfverdediging

Zelfverdediging is een praktische toepassing van verschillende verdedigingskunsten. Door simpele technieken leer je een aanval ontwijken of voorkomen. Daarnaast is er veel aandacht voor uitstraling en houding.