Over MAV

Een sportieve sfeer voor iedereen

Martial Arts Venlo (MAV) is het nieuwe sportcentrum voor verdedigings- en vechtsporten in Venlo-Blerick. Ondanks dat we nieuw zijn (2020) hebben we een lange historie. Behalve voor nieuwe sporters is het ook de plek voor de voormalig leden van Sportinstituut Dale Tan. De oprichter, Dale, zocht naar een kleinere locatie om zich als vrijwilliger alleen nog te richten op vechtsporten en personal training. Deze locatie werd gevonden in Blerick aan de Alberdingk Thijmstraat 39.

Hier hebben we de beschikking over een zaal met judomatten en bokszakken. Ook is in hetzelfde pand ‘Ons Zorgbureau’ gevestigd, dat zich richt op de begeleiding en dagbesteding van diverse cliënten met een zorgbehoefte. Zij kunnen ook bij Martial Arts Venlo terecht voor sportlessen.

Alle lessen worden gegeven door verschillende gediplomeerde leraren en assistenten met veel ervaring. Zij hebben de nodige diploma’s om veilig en verantwoord les te geven aan sporters op alle niveaus. Ook kinderen vanaf 6 jaar kunnen bij ons meedoen met speelse lessen waarin zij hun motoriek trainen en werken aan hun zelfvertrouwen.

We zien je graag terug bij Martial Arts Venlo!